Creació de l’espai MAC en línia a www.mac.cat

Fem Cultura

Creació de l’espai MAC en línia a www.mac.cat

Creacio de l espai MAC en linia a www.mac.cat

Creació de l’espai MAC en línia a www.mac.cat . En aquest web s’hi recull tot un conjunt de materials consultables i utilitzables en format digital.

El context de confinament dels darrers tres mesos ha propiciat un trasllat de molta activitat a la xarxa internet. És en aquest context que cal tenir present creació de l’espai MAC en línia a www.mac.cat. S’ha organitzat en set apartats: Patrimoni del MAC en 3D, Llibres digitals, Un museu sota l’aigua, Recursos educatius i Exposicions. Darrere el teló! Documentals, vídeos i clips, Conferències i Catàlegs i publicacions en pdf. Patrimoni del MAC en 3D proposa conèixer més de cent objectes del Museu en 3D, a través de la plataforma Skechfab.

 

 

El MAC es consolida, doncs, com un dels museus d’arqueologia a escala mundial amb una proposta més àmplia. A Catàlegs i publicacions en pdf el Museu vol apropar la seva línia editorial de publicacions de recerca al gran públic, oferint descàrregues gratuïtes de les seves publicacions, com ara monografies, revistes Cypsela i Empúries, i alguns dels catàlegs d’exposicions ja programades.

Les Conferències del MAC recullen les gravacions en directe de més d’un centenar de conferències de destacats investigadors catalans que aporten coneixement d’actualitat de gran part de les temàtiques pròpies del Museu.

L’entrada a Recursos educatius ens apropa a les propostes educatives de cadascuna de les seus del MAC, que ofereixen més d’un centenar d’activitats diverses de tots els nivells educatius; també proposa els jocs especialment dissenyats per al Cap de Setmana Ibèric i mostra alguna de les activitats més destacades.

Exposicions. Darrere el teló!, és un espai on volem mostrar aspectes poc coneguts de la creació d’exposicions, activitats i recursos museogràfics, de la mà del making of o vídeos descriptius. Documentals, vídeos i clips mostra una síntesi dels materials que s’han utilitzat en diverses exposicions temporals. Un museu sota l’aigua recull una selecció de vídeos que ens mostren el funcionament i l’activitat del Centre d’Arqueologia Subaquàtica de Catalunya.

 

www.mac.cat

 

Altres articles

Si t’ha agradat llegir aquest article El Tradicionàrius ara es fa digital també et pot interessar El Tradicionàrius ara es fa digitalGaudir del millor cinema del Cicle Gaudí via online

Creació de l’espai MAC en línia a www.mac.cat

Revistes PX

Creació de l’espai MAC en línia a www.mac.cat

Patrocinats

Creació de l’espai MAC en línia a www.mac.cat

Patrocinats

Creació de l’espai MAC en línia a www.mac.cat

Patrocinats