Don’t stop the music!

Fem Cultura

Don’t stop the music!

MUSICA PARELLA

Font: Georgina Font

La música té molts beneficis per la salut mental: disminueix l’estrès, alleugera el dolor, ens converteix en persones més positives… És per això que aquesta vegada us recomano un seguit de propostes musicals des de casa per combatre el mal humor que en molts moments ens ocasiona el confinament. 

 

#ELLICEUACASA

Amb la intenció de seguir apropant-nos l’òpera, la música i la cultura, el Gran Teatre del Liceu ha habilitat un ampli contingut audiovisual amb alguns dels èxits de les darreres temporades, tant per a adults com per a infants. Entreu www.liceubarcelona.cat/ca/elliceuacasa, poseu-vos ben elegants (si volem), escolliu l’espectacle i gaudiu d’una sessió de luxe!

 

LLISTES D’SPOTIFY CORONAVIRUS

A Spotify també s’han creat un munt de Playlist sota el títol Coronavirus amb la finalitat d’alegrar-nos una mica el confinament. Una que m’agrada és la llista Coronavirus Awesome Mix 2020 (que ja compta amb més de 18.000 seguidors). El seu subtítol també és enginyós: Renta’t les mans abans d’escoltar la llista, i especialment després!

 

EMISSORES DE RÀDIO MUNDIALS

La plataforma digital http://radio.garden ens permet escoltar, de forma gratuïta, emissores de tot el món. Quan entreu veureu un globus terraqüi amb punts verds. Cada un d’ells és un canal de ràdio. Jo hi estic molt enganxada! I podem aprofitar per practicar idiomes!

Radio Garden

 

CONCERTS EN STREAMING

Són molts els artistes que s’estan sumant a celebrar festivals via streaming, com ara: Cuarentena Fest (música independent espanyola): cuarentenafest.tumblr.com #Yomequedoencasafestival (s’encamina més a l’estil indie): heu de seguir @yomequedoencasafestival a Instagram.

De totes maneres, estigueu atents als perfils d’Instagram dels vostres artistes i grups preferits perquè molts d’ells estan oferint concerts en directe.

Don’t stop the music!

Revistes PX

Don’t stop the music!

Patrocinats

Don’t stop the music!

Patrocinats

Don’t stop the music!

Patrocinats