El ioga també s’adapta

Fem esport

El ioga també s’adapta

El ioga també s’adapta

El ioga també s’adapta és un article que ens permetrà descobrir ràpidament els avantatges i potèncial d’aquesta tècnica de relaxament i meditació via online.

 

De sobte, tot ha canviat per a tothom. Som a casa, sols o amb família, reordenant espais, tasques, horaris, nens amb deures, molts canvis…

Estem tots en aquesta situació, tractant de trobar moments de calma.  Al principi estàvem súper ocupats, intentant desafiar amb Instagram, practicant esports a casa, buscant cursos o veient sèries a Netflix. Molts estímuls per distreure’ns del que estava passant fora amb la Covid 19. I aquest va ser el començament, però després van venir les preocupacions, l’avorriment, el no poder dormir o dormir massa, menjar, i no seguir els nostres hàbits.

I sí, aquesta situació ens ensenya que és el moment d’aturar, d’observar-nos, de descobrir el nostre potencial, d’anar cap endins, de cuidar-nos. Però també de cuidar als altres.

El que cal saber

El Ioga és una disciplina que ara és essencial per retrobar-se com a ésser humà que forma part d’aquest món sempre canviant. La natura ens ha ensenyat que és forta, que s’adapta i que busca sempre l’equilibri. El Ioga vol dir “Unió”, com pots trobar aquest equilibri, aquesta força, aquesta flexibilitat d’adaptar-te a aquesta nova situació sense sentir-te desbordat per les teves emocions… ? Practica Ioga!!

Nosaltres,  els professors de ioga, ens hem hagut d’adaptar. Ens hem vist obligats a tancar els nostres centres, utilitzar Instagram o altres plataformes online per donar les nostres classes sense poder ajustar les postures amb les nostres mans però orientant als alumnes amb la nostra veu.

Ens adaptem al moment

I que ha passat?, ens hem adaptat, s’ha creat una nova comunitat de Ioga, cada dia m’assec sobre el meu Mat de ioga a casa, encenc una espelma i el meu mòbil.  Hi ha alumnes que viuen a prop, però que abans no tenien temps per venir al centre, massa treball, poc temps…. i ara estan a l’altre costat de la pantalla. D’altres estan lluny, a altres països i tots practiquem ioga i meditació online, ens sentim part d’un tot, donant suport a la comunitat. Alguns t’escriuen missatges explicant que se senten millor, alguns que han après a respirar millor, d’altres que han guanyat flexibilitat i d’altres que el Ioga els ha donat eines per poder portar aquesta situació amb més calma.

Torna al que és essencial, cuida’t, practica Ioga, “tot anirà bé”.

 

Un article de:

www.grazyoga.com   @g.r.a.z.y.n.a_coach

Altres articles

Si t’ha interessat aquest article El ioga també s’adapta també et pot interessar Exercicis que cremen més que córrer o Consells per uns abdominals marcats

 

El ioga també s’adapta

Revistes PX

El ioga també s’adapta

Patrocinats

El ioga també s’adapta

Patrocinats

El ioga també s’adapta

Patrocinats