Els beneficis de la natació

Fem esport

Els beneficis de la natació

Els beneficis de la natacio

És l’exercici més complet i pots exercitar els teus músculs sense rebre cap mal en les articulacions. T’expliquem els beneficis de la natació.

La natació és adequada per a totes les edats i no corres gairebé cap risc en la seva pràctica, per la qual cosa és una activitat molt bona per a la salut. Entre els seus principals beneficis està la capacitat de desenvolupar pulmons més forts. D’aquesta manera obtenim una freqüència respiratòria òptima, augmentem la densitat dels glòbuls vermells en la sang i oxigenem millor a través d’una respiració eficient. En nedar també obtenim flexibilitat en músculs i articulacions permetent uns lligaments més resistents, augmentem la massa muscular, la resistència i la capacitat de moviment. Ofereix els mateixos beneficis musculars que córrer però amb menor impacte en les articulacions, per això a les persones que sofreixen de lesions musculars i dolors d’esquena o de genoll, se’ls recomana la natació per a millorar la seva qualitat de vida. Nedar exigeix al nostre cos utilitzar més de dos terços dels músculs totals pel que es tonifiquen, s’enforteixen i, fins i tot, ajuda a prevenir les lesions de les articulacions que es produeixen amb l’edat. Per a això, hem de nedar uns 20 minuts diaris.

La natació, a més, en necessitar disciplina i concentració, propícia que la ment es buidi i es mantingui en calma. Disminueix l’ansietat i augmenta l’autoestima.

Per Consejosfitness.com / AMIC

Altres articles

Si t’ha agradat llegir Els beneficis de la natació també et pot interessar llegir Tria bé les sabatilles d’esport.

Els beneficis de la natació

Revistes PX

Els beneficis de la natació

Patrocinats

Els beneficis de la natació

Patrocinats

Els beneficis de la natació

Patrocinats