Canvis a la direcció de l’Hospital de Cerdanya

Notícies

Canvis a la direcció de l’Hospital de Cerdanya

Canvis a la direccio de l Hospital de Cerdanya

Canvis a la direcció de l’Hospital de Cerdanya. Vincent Rouvet ha estat nomenat director general del centre hospitalari. El relleu al fins ara director Francesc Bonet al capdavant de l’equipament transfronterer es farà l’1 de juliol.

El consell d’administració de l’Agrupació Europea de Cooperació Territorial (AECT) – Hospital de Cerdanya ha decidit nomenar Vincent Rouvet com a director general de l’equipament transfronterer. Ho farà en substitució de Francesc Bonet. El relleu, aprovat aquest dijous, serà efectiu a partir de l’1 de juliol. A més, es preveu que hi hagi un nou director adjunt català, el nomenament del qual està en curs.

Rouvet, que des de l’any 2008 era director del Centre Hospitalier de Perpinyà, és membre del cos de directors d’hospital de la funció pública francesa i compta amb una dilatada experiència dirigint establiments sanitaris a França, a més de liderar nombrosos projectes que implicaven canvis estructurals i organitzatius.
Rouvet coneix el territori cerdà pel fet d’haver participat en nombrosos projectes de cooperació amb l’hospital al capdavant de l’Agrupament Hospitalari de Territori Aude-Pirineus Orientals. El consell d’administració ha volgut reconèixer el treball dut a terme en els darrers anys respecte a la visibilitat de l’equipament transfronterer en el seu àmbit territorial, nacional i europeu. Igualment ha estat molt important la consolidació dels equips assistencials de totes les especialitats que ofereix el centre.
Un únic historial clínic informatitzat

La voluntat del conseller d’administració ha estat la d’encetar una nova etapa de governança, centrada en la millora del posicionament de l’oferta de serveis del centre en el territori de referència transfronterer. Aquest objectiu general ho seria tant en relació a la resta d’establiments sanitaris com amb l’atenció primària, i amb l’objectiu concret d’assolir un seguiment del pacient unificat. D’entre els projectes que es plantegen, destaca la creació d’una història clínica informatitzada que es pugui compartir amb els metges d’atenció primària francesos. També seria important l’elaboració de protocols que tinguin en compte l’especificitat de l’atenció hospitalària de cada banda de la frontera.

També es vol continuar i accelerar projectes ja iniciats, com ara la simplificació dels tràmits de reconeixement de les titulacions dels metges francesos per part de les autoritats catalanes. També la integració més completa dels equips mèdics catalans i francesos en el servei d’urgències. Finalment, des del consell d’administració s’ha volgut agrair al conjunt del personal de l’hospital la seva implicació en el dia a dia del centre. Per aquest motiu ha volgut transmetre un missatge de confiança en la continuïtat d’aquest projecte, únic a Europa i reconegut com un gran èxit per les autoritats sanitàries dels dos països i de la Unió Europea.

Altres articles
Si t’ha agradat llegir Canvis a la direcció de l’Hospital de Cerdanya també et pot interessar llegir Cap ingressat per coronavirus a la Cerdanya.
ACN Puigcerdà
Canvis a la direcció de l’Hospital de Cerdanya

Revistes PX

Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​
Publicitat
Canvis a la direcció de l’Hospital de Cerdanya

Patrocinats

Publicitat
Canvis a la direcció de l’Hospital de Cerdanya

Patrocinats

Publicitat
Canvis a la direcció de l’Hospital de Cerdanya

Patrocinats

Publicitat
Canvis a la direcció de l’Hospital de Cerdanya

Patrocinats

Publicitat

Newsletter Pànxing

Sigues el primer a rebre la revista Pànxing i les notícies de la teva comarca.