Festa Major de Montmajor 2020

Notícies

Festa Major de Montmajor 2020

Festa Major de Montmajor 2020

Podrem gaudir d’espectacles de màgia, concerts, sopar a la fresca i ballada de gegants i nans.

L’Ajuntament de Montmajor, amb la col·laboració de diferents entitats i empreses del poble organitza enguany la Festa Major de Montmajor 2020, on s’intenta fer un programa que acontenti a tots els vilatans, amb actes per la gent gran, per adults i per nens. Aquest any, especialment, no ha estat senzill. L’actual situació sanitària ha dificultat molt la consecució de la festa major. És per això que cal estar atents a possibles canvis de programa als canals de comunicació i xarxes socials de l’Ajuntament.

Programa

El dissabte 5 de setembre hi haurà animació infantil a càrrec de Nando Caneca a les 17:30h. A tres quarts de set se celebrarà missa a l’església de Montmajor i tot seguit ballaran el gegants i els nans del Comú de Montmajor. A les nou del vespre, sopar a la fresca amenitzat amb música de Laura Luceño i monòleg de IMPROSHOW (15€).

Diumenge 6 de setembre a les 17:30, espectacle de màgia per a tots els públics amb Toni Cors (Premi Nacional de Màgia) i a dos quarts de vuit, concert amb LA BETTY.

Per culminar la festa, el dilluns 7 de setembre, concert amb CAFÈ TRIO i botifarrada popular per 3€ a dos quarts de vuit del vespre.

Tots els actes se celebraran a l’exterior i l’organització es reserva el dret d’alterar o suspendre els actes si causes de força major ho exigeixen.

Missatge de l’alcaldessa Maria del Mar Monell

La primera setmana de setembre és la Festa Major de Montmajor, és la nostra festa grossa, on la gresca, la disbauxa, els balls, els retrobaments amb els veïns, compartir un beure, etc., prenen especial importància. Són actes que ens uneixen, fan poble! Enguany, ens trobem en una situació molt diferent. La pandèmia de la Covid-19 ha afectat les nostres vides, el nostre dia a dia, les nostres rutines… Hem rumiat molt si fer o no fer la Festa Major d’aquest 2020. Tanmateix, al final hem arribat a la conclusió que sí, que sí que cal, que ens ho mereixem! Que hem de gaudir de les petites coses i hem de tenir presents també els que no ens podran acompanyar.

Hem de seguir les normes i les mesures de seguretat per evitar la propagació del virus i també per evitar-ne un rebrot. Per eludir agrupacions innecessàries, s’haurà de reservar lloc per assistir a tots els actes. Hi haurà gel hidroalcohòlic per una correcta neteja de mans i serà obligatori l’ús de la mascareta. Així doncs, entre tots, viurem una Festa Major diferent però autèntica!

Si t’ha agradat llegir Festa Major de Montmajor 2020, també et pot interessar Exposició: del Pacífic a la Mediterrània.

Festa Major de Montmajor 2020

Revistes PX

Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​
Publicitat
Festa Major de Montmajor 2020

Patrocinats

Publicitat
Festa Major de Montmajor 2020

Patrocinats

Publicitat
Festa Major de Montmajor 2020

Patrocinats

Publicitat
Festa Major de Montmajor 2020

Patrocinats

Publicitat

Newsletter Pànxing

Sigues el primer a rebre la revista Pànxing i les notícies de la teva comarca.